Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

Návod pro vyplnění kupónu

Vážení čtenáři,

přinášíme vám krátký návod, jak odpovědět na tajenky prostřednictvím elektronického kuponu.

Zpočátku se musíte registrovat pomocí tlačítkem "Nová registrace". Pokud máte účet vytvořený, tento krok přeskočte a využijte nabídku "přihlásit se".


Nyní se vám zobrazil formulář, kde je zapotřebí vyplnit e-mail, heslo a toto heslo znovu potvrdit.
Po vyplnění těchto údajů, klikněte na tlačítko "Založit účet" a my vám odešleme e-mail, který je zapotřebí potvrdit pro ověření Vaší správné e-mailové adresy, bez tohoto potvrzení nebude váš účet aktivní.
Po potvrzení budete přesměrováni do přihlašovací formuláře, kde vyplníte své údaje (e-mail a heslo), které jste zadávali při této registraci.

Nyní je váš účet aktivní a můžete s námi soutěžit o hodnotné ceny.

Po přihlášení se vám zobrazí kupon.
Do jednotlivých řádků pak napíšete tajenky. Je jedno, jestli vyplníte jedno, dvě nebo tři políčka, popřípadě jestli zaplníte tajenkami zcela všechny řádky.
Po překontrolování, jestli jste někde neudělali třeba překlep, kliknete na černé tlačítko dole s nápisem "Odeslat". Na monitoru počítače, se vám zobrazí potvrzení, že vaše odpovědi jsme v pořádku obdrželi.
Vaše odpověď je u nás ihned zaznamenána a je zařazena do slosování o ceny.

Když máte takto vytvořený účet, můžete ho kdykoli a kdekoli používat na neomezenou dobu na našich webových stránkách Vltava Labe Media a soutěžit tak s námi o hodnotné ceny, jako jsou například naše tajenky.

Vše je zcela zdarma.