Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

Deník bude v létě vycházet ve speciálním designu

26.6.2017
Vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA dnes začalo pod hlavičkou Zábavné léto s Deníkem vydávat Deník ve speciání letní podobě. Letnímu čtení patří především druhý sešit Deníku, který je nově uvozen speciálním letním logem.

Letní Deník vychází od 26. června do poloviny srpna. Rozšířená obsahová nabídka je doplněna o tři soutěže určené pro pravidelné čtenáře.

„Vycházíme z toho, že nemalá skupina lidí tráví dovolenou doma v České republice. Věříme, že projekt Zábavné léto s Deníkem přiměje část čtenářů k tomu, aby si Deník koupili i v místě, kam budou cestovat. Dá se říci, že Deník je doma všude. Máme jednoznačně nejhustší síť reportérů v zemi. Dovedeme tak lidem zasvěceně doporučit, co dělat v místě, kam letos na dovolenou vyrazili nebo vyrazí," uvedl Roman Gallo, ředitel redakcí Deníků.

V letním Deníku čtenáři najdou každý týden nové čtení na pokračování. Jedná se jak o knihy ze zlatého fondu české literatury, tak i novinky letošního roku. Se čtením se pojí soutěž, ve které se bude hrát o audioknihy.

Další prázdninová rubrika Poznávejme Česko představí naši zemi každý týden jiným úhlem pohledu: jednou přes gastronomii, podruhé přes dobrodružství, potřetí přes pohádky. Nebudou chybět ani denní servisní informace a tipy pro jednotlivé regiony.

Čtenáři budou moci posílat fotografie z dovolené a vyhrát například iPhone. Křížovkáři zase budou moci soutěžit o deskové hry.

Letní Deník LogoZdroj: Redakce