Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

Pražský deník slaví rok v novém kabátě

3.5.2017
Již zítra vyjde narozeninový speciál Pražského deníku a jako poděkování Pražanům za jejich přízeň bude distribuován prostřednictvím kolportérů a populárních pytlů zdarma.

Vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA před rokem představilo novou podobu Pražského deníku a jako první v celém středoevropském prostoru aplikovalo metodu prodeje novin pomocí distribučních pytlů. To se ukázalo jako zcela zásadní ve čtenosti a známosti značky Pražského deníku, který se probojoval mezi prvních pět deníků, které Pražané nejvíce čtou (podle posledních měření je čtenost 113 tisíc čtenářů na vydání). Úspěšnost prodeje touto metodou potvrzuje i to, že ji před nedávnem převzalo slovenské vydavatelství Petit Press.

Výroční číslo Pražského deníku s atypickou titulní stranou vyjde 4. května a v tomto speciálu čtenáři mj. najdou výsledky exkluzivního průzkumu pro Pražský deník Co trápí Pražany v jednotlivých městských částech, dále článek o kontrolách na Pražském hradě a průvodce tramvajovými linkami.

„Během prvního roku si změněný Pražský deník našel své čtenáře. I do budoucna chceme přinášet zajímavé články nejen o Praze, ale i o událostech v České republice a zahraničí, aby naše noviny byly plnohodnotným deníkem pro všechny Pražany," uvedl Roman Gallo, ředitel redakcí Deníku.

Pražský deník odstartoval relaunch všech Deníků. Kromě úpravy layoutu se změnil systém práce v redakcích a postupně přibývají týdeníky v regionech, které jsou nejen součástí příslušného Deníku, ale zároveň je možné si je koupit v trafice samostatně. Některé týdeníky je také možné zakoupit v distribučních pytlích.

Pražský deník 1 rokZdroj: Redakce