Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

Vltava Labe Media uvádí na trh nový titul TV sport

29.7.2016
Vydavatelství Vltava Labe Media rozšiřuje svůj segment programových titulů a vydává nový programový týdeník TV sport. Ten kromě hlavních televizních stanic přináší televizní program všech sportovních stanic dostupných v ČR. Čtenáři tak najdou na jednom místě kompletní a přehledný program 23 sportovních stanic. Žádný jiný programový týdeník takový servis čtenářům a inzerentům nenabízí.

První vydání týdeníku TV sport vychází v pondělí 1. srpna s programem platným od 5. srpna, kdy začínají Olympijské hry, za cenu 9,90 Kč. Uvedení na trh je doprovázen nadlinkovou kampaní zahrnující TV, radio, print, bigboardy i on-line a řadou podlinkových aktivit.

„Naše programové tituly jsou velmi úspěšné a doufáme, že v této tradici bude pokračovat i nový titul TV Sport. Uvedením tohoto časopisu reagujeme na situaci na trhu, kdy operátoři a televizní provozovatelé intenzivně rozšiřují kanály o sportovní stanice, například O2 na začátku srpna spouští na O2 TV další kanál O2 TV Fotbal", uvedla Mirka Zlatníková, ředitelka redakcí časopisů.

Čtenářem je muž ve věku nad 30 let se zájmem o sportovní dění. Sportem se baví, sleduje ho, komentuje, někdy sport i aktivně provozuje. Fandění je pro něho příjemná povinnost, hobby a vášeň zároveň.