Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

Vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA posiluje centrální redakci

25.1.2017
Centrální redakce Deníku a Dotyku vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA se od února rozšíří. Do funkce zástupce šéfredaktora byli jmenováni Jan Klička a Stanislav Šulc. Již v prosinci se zástupcem šéfredaktora stal Martin Kratochvíl. Nově je také pozice vedoucího editora webů Deník.cz a Dotyk.cz. Tu zastává David Vagaday. Do centrální redakce nastoupila řada dalších zkušených novinářů.

Jan Klička je dlouholetým ekonomickým novinářem Deníku, Martin Kratochvíl v listu doposud pracoval jako vedoucí vydání. Stanislav Šulc do Deníku přestupuje z ekonomického deníku E15. Ze stejného titulu přišel i nový šéfeditor webových vydání Deníku a Dotyku David Vagaday.

Na pozice redaktorů nově nastoupili Veronika Rodriguez (naposledy Týden a Aktuálně.cz), Jiří Janda (ČTK a E15) a Zuzana Zelenková (TV Barrandov a ČtiDoma.cz). "Jsem rád, že redakci Deníku a Dotyku přišla řada zkušených profesionálů. V letošním roce chceme posílit náš celostátní profil adekvátně tomu, že jsme největším zpravodajským deníkem v Česku a máme jeden z nevýznamnějších zpravodajských webů," uvedl Tomáš Skřivánek, šéfredaktor centrální redakceDeníku a Dotyku.

Vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA nově spojilo redakce tištěného a internetového vydání Deníku s redakcí Dotyku. Dotyk se v nové koncepci soustředí především na ekonomická témata, názory a náročnější publicistiku.

   Jan KličkaZdroj: Redakce    Martin KratochvílZdroj: Redakce   Stanislav ŠulcZdroj: Redakce   David VagadayZdroj: Redakce   Jiří JandaZdroj: Redakce

Foto: Zleva Jan Klička, Martin Kratochvíl, Stanislav Šulc, David Vagaday, Jiří Janda