Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

Časopis Kondice doplní nový videoportál Kondice.cz s placeným obsahem

12.9.2019
Nejnovější webový projekt mediálního domu VLTAVA LABE MEDIA (VLM) nabídne uživatelům stovky hodin cvičebních videí a další hodnotný obsah zaměřený na cvičení, zdraví a výživu. Nový videoportál Kondice.cz má moderní a uživatelsky přívětivou podobu. 

“Těší nás, že jsme na našem trhu průkopníky v placeném obsahu, který se zaměřuje na  oblasti zdravého životního stylu. Zároveň věříme, že zpoplatněný exkluzivní obsah je správná cesta, kam se ubírat,” říká ředitel digitální divize Petr Bednář. 

Videoportál cílí na ženy ve věku 20 - 50 let, které mají málo času a chtějí cvičit zrovna v době, která jim vyhovuje. „V zahraničí jsou podobné videoportály velkým trendem a přiklánějí se k němu i inzertní klienti, protože dává prostor kreativním formám spolupráce,” uvádí Patricie Honslová, která celý projekt ve VLM strategicky zastřešuje.

Kondice.czZdroj: VLTAVA LABE MEDIA

Původní web Kondice.cz obsahoval už několik let placený přístup k videím jógy. Nově je ale nabídka výrazně rozšířena o další sporty jako jsou funkční trénink, běhání, cvičení pro těhotné a po porodu, zdravotní cvičení a meditace. Videoportál také obsahuje unikátní databázi cviků. Všechna videa jsou vytvářena přímo pro portál a lektoři jsou špičkami ve svých oborech. Předplatitelky získají přístup ke stovkám cvičebních videí, které si mohou libovolně vyhledávat nebo přidávat mezi svá oblíbená cvičení.

“Chceme poskytnout našim předplatitelkám prvotřídní servis. Ke každému cvičení doporučíme ověřené recepty pro zdravý jídelníček, ať už v psané nebo nově v audio podobě. Představíme různé formy meditace či zajímavé odborné informace ke sportu a výživě,” doplňuje Honslová s tím, že právě po audiočláncích je v současnosti velká poptávka.