Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

Časopis National Geographic vyhlašuje foto soutěž

19.7.2017
Časopis National Geographic, který vydává vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA, pořádá opět po roce fotografickou soutěž pro čtenáře. Přihlásit se mohou až do 8. září 2017.

Soutěž využívá ikonický žlutý rámeček a své čtenáře vybízí, aby se vydali na dobrodružnou výpravu, užili si zábavu při focení a poznávali nová místa.

„Inspiraci mohou čtenáři najít například v posledním červencovém čísle. Přinášíme zvláštní zprávu z Antarktidy doprovázenou snímky, jaké zatím ještě nikdo neměl možnost spatřit. Samozřejmě nechceme po nikom, aby se podobné fotografie pokoušel překonat, přesto věříme, že soutěžící využijí invence a pošlou opravdu zajímavé obrázky,“ říká šéfredaktor českého vydání National Geographic Tomáš Tureček.

Soutěžící si musí vzít žlutý rámeček, který je vložený v červencovém vydání National Geographic, a vyfotit skrz něj cokoli, co souvisí s posláním časopisu. Na fotce musí být vidět minimálně 70% žlutého rámečku. Fotografie se nahrávají do soutěžní galerie až do 8. září 2017. Vítěz získá nový smartphone.

Více informací a pravidla soutěže najdete na www.zlutyramecek.cz.

Za žlutým rámečkemZdroj: Redakce