Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

Časopis Překvapení slaví 20. narozeniny

17.5.2016
Letošní jubilejní narozeninové Překvapení, které patří do portfolia vydavatelství Astrosat Media, vychází v pondělí 16. května 2016. K 20. narozeninám připravila redakce pro své příznivce speciální dárek – MAXIKŘÍŽOVKU formátu A2, aby si náruživí čtenáři a čtenářky mohli zaluštit „ve velkém."

V narozeninovém čísle budou kromě obvyklých rubrik i speciální vzpomínková redakční nástěnka, extra křížovka ze života redakce a fotosoutěž „Nejlepší narozeninový dort", v níž se prezentují snímky čtenářů, kteří pro redakci dort upekli. Radost udělá i rozhovor s herečkou Martou Vančurovou, která je známá tím, že rozhovory téměř neposkytuje. Pro narozeninové Překvapení udělala výjimku a mimo jiné se svěřila s tím, jaká byla coby dvacetiletá slečna.

„Za dvacet let rozdalo Překvapení čtenářům výhry v celkové hodnotě více než 224 263 085 korun a pěknými výhrami potěšilo 152 336 čtenářek a čtenářů," uvedla Iva Vondrová, šéfredaktorka Překvapení.

Unikátní koncept spojení příběhů ze života, ženských témat (móda, krása, recepty) a soutěžních křížovek a kvízů si získal oblibu mezi čtenářkami i čtenáři, z nichž někteří si kupují časopis od prvního vydání dodnes. Šance vyhrát za správnou tajenku pěknou cenu je pro mnohé čtenáře zajímavá, ovšem většina z nich oceňuje pestrý mix křížovek a luštění jako zábavnou a aktivní formu relaxace.

Navíc redakce Překvapení téměř každý měsíc připravuje speciály, jakou jsou Velikonoce či Vánoce s Překvapením, Příběhy ke kafíčku, Léto s křížovkou a letos nově vydaný speciál Překvapení – Dezerty a křížovky ke kafíčku.

Týdeník Překvapení dosahuje stabilních výsledků v počtu prodaného nákladu i v inzertních příjmech.