Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

Časopis TV Magazín nově vede Franzki, šéfredaktorkou Story se stala Pistulková

4.5.2020
Lifestylový časopis Story a televizní titul TV Magazín mají nové vedení. Novou šéfredaktorkou časopisu Story je Petra Pistulková, vedením TV Magazínu byl pověřen Tomáš Franzki.

Změny ve vedení oblíbených titulů Story a TV Magazín, patřící do mediální skupiny VLTAVA LABE MEDIA (dále jen „VLM“), se uskutečnily během dubna a května.

Petra Pistulková a Tomáš FranzkiZdroj: VLTAVA LABE MEDIA

Novou šéfredaktorkou časopisu Story je od dubna Petra Pistulková, která přichází z vydavatelství Empresa Media, kde pracovala od roku 2012. Jako šéfredaktorka vedla časopis Exkluziv a dříve také Instinkt. „Petra převzala vedení časopisu ve chvíli, kdy společenské akce ustaly a celebrity nasadily roušky. Přesto dokáže nacházet zajímavá témata a plnit rubriky čtivým obsahem. Těším se, až se společenský život zase rozeběhne a tým Story to pod Petřiným vedením rozjede naplno," uvedla publisherka Story, Lucie Frydecká.

Od května je vedením TV Magazínu pověřen Tomáš Franzki, dlouholetý redaktor televizních titulů VLM, který nahradí dosavadní šéfredaktorku Helenu Hejčovou, ta vydavatelství po 8 letech opouští. „Tomáš je zkušený redaktor, který se v oboru televizní tvorby pohybuje již několik let a věřím, že se nové funkce zhostí s elánem sobě vlastním. Heleně Hejčové tímto jménem celé společnosti děkuji za odvedenou práci a přeji jí hodně dalších úspěchů, spokojenosti a zdraví,“ dodává Pavel Traub, publisher TV Magazínu.