Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

Centrální redakci Deníku posílí nový šéfredaktor

6.11.2016
Do vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA nastupuje od 14. listopadu nový šéfredaktor centrální redakce Deníku Tomáš Skřivánek (42).

„Jsem rád, že Tomáš posílí tým Deníku, který prochází řadou změn, ať už na centrální nebo regionální úrovni. Potřebujeme lidi s novinářskými zkušenostmi a nápady, které Deníku pomohou v dalším rozvoji," řekl ředitel redakcí Deníku Roman Gallo.

Novinář, spoluzakladatel a dlouholetý šéfredaktor deníku E15 Tomáš Skřivánek přichází z mediální společnosti CN Invest, kde od jara pracoval jako konzultant. Do ledna 2016 působil přes osm let ve vydavatelství Mladá fronta, v posledních letech jako člen představenstva zodpovědný za deník E15, týdeníky Euro a E15 weekly, měsíčníky Profit a Strategie. V minulosti vedl server peníze.cz, pracoval jako redaktor v MF Dnes a v Týdnu. Byl též spolupracovníkem zpravodajství České televize.

"Vybudovat silnou centrální redakci, která bude fungovat jako dodavatel textů, datové žurnalistiky i videoobsahu, pro všechny regionální redakce, považuji za klíčový prvek transformace Deníku do digitální éry. Na tento úkol i své budoucí kolegy, se moc těším," uvedl nový šéfredaktor Skřivánek.

Dosavadní šéfredaktorka centrální redakce Marie Dlouhá přebírá pozici hlavní manažerky redakcí Deníků.