Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

Deník doplňuje nabídku pravidelných příloh o magazín HOBBY

21.3.2019
Lifestylová redakce Deníku představuje novou přílohu magazín Deník Hobby zaměřený na praktické muže. Nově tak rozšíří řadu pravidelných čtvrtečních příloh Bydlení, Zdraví a Ženy.

Deník HobbyZdroj: VLTAVA LABE MEDIAVydavatelství VLTAVA LABE MEDIA (dále jen „VLM“) rozšiřuje své pravidelné přílohy Deníku o nový čtvrteční magazín Hobby. Ten přináší témata věnovaná všem praktickým mužům - kutilům, zahrádkářům, chovatelům, sběratelům a mnohým další.

Hlavními tématy magazínu Hobby jsou kromě praktických rad pro dům, chalupu, chatu a zahradu také rozhovory o koníčcích známých osobností nebo inspirativní příběhy úspěšných a manuálně zručných mužů. Doplňující rubriky pak seznámí čtenáře se zajímavými tipy a informacemi ze světa automobilů, chovatelství, pěstitelství a na své si přijdou také milovníci dobrého jídla.

„Deník Hobby by měl být praktickým rádcem pro všechny kutily, kteří se rozhodli postavit například pergolu, plot nebo obložit koupelnu. Chceme, aby nový magazín naše čtenáře inspiroval a byl jim oporou při vytváření nových věcí a v rozvoji jejich dovedností a zálibách,“ dodává Bohumila Čiháková, šéfredaktorka lifestylové redakce Deníku.

Nový magazín doplňuje řadu pravidelných příloh Deníku – Deník Bydlení, Deník Zdraví a Deník Ženy, které vycházejí pravidelně každý čtvrtek. Čtenáři jej naleznou jako přílohu Deníku vždy každý třetí čtvrtek v měsíci.

 „Magazín Hobby vnímáme jako zajímavý produkt, který se jako jediný primárně zaměřuje na muže. I proto dokonale kompletuje současnou nabídku pravidelných příloh Deníku, která díky svému širokému záběru různých tematických okruhů, dokáže oslovit většinu našich čtenářů,“ uvedl Roman Gallo, ředitel redakcí Deníku.

První vydání magazínu Hobby vychází ve čtvrtek 21. března.