Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

Deník otevírá digitální brány za jednu korunu

7.4.2020
Zpravodajský web Denik.cz otevírá v době pandemie digitální brány a nabízí své online zpravodajství zcela kompletně a bez limitu včetně prémiového obsahu za 1 Kč. 

Mediální skupina VLTAVA LABE MEDIA (dále jen „VLM“) zpřistupňuje veškerý obsah svého zpravodajského webu Denik.cz a za symbolickou 1 Kč nabízí měsíční digitální předplatné včetně prémiového obsahu, který byl dosud určený pouze pro členy Deník Klubu. Nejsilnější regionální médium se 70 lokálními redakcemi Deníku a na to navazujícími 70 weby Denik.cz nabízejí předplatné se sloganem „Provedeme Vás neklidnou dobou“.

Od počátku pandemické situace zaznamenala online verze zpravodajského Deníku enormní zájem čtenářů o informace lokálního charakteru s tematikou COVID-19. „Rapidní nárůst návštěvnosti naší zpravodajské rubriky na webu Deník.cz, který se vyšplhal až na 1,5 milionu uživatelů za den, potvrdil, že pro naše čtenáře je v době koronavirové krize důležitá blízkost zdroje informací. Což jim díky našim 70 lokálním redakcím po celé České republice můžeme zaručit. Denně jsme tak od poloviny března publikovali 750 článků a zařadili se mezi TOP 5 nejnavštěvovanějších webů celého českého internetu,“ komentuje Petr Bednář, člen představenstva VLM zodpovědný za digitální aktivity.

Deník: Provedeme Vás neklidnou dobouZdroj: VLTAVA LABE MEDIA

Velkou pozornost návštěvníků na webu Deník.cz přitahovaly také skutečné příběhy a osudy lidí v pandemické době, dále datové informace se statistikami, exkluzivní rozhovory a praktické rady a informace lokálního či místního charakteru pro různé skupiny obyvatel – od běžných občanů až po živnostníky. „Naši redaktoři mají obrovskou výhodu, že v místech, o kterých píší, sami žijí. Proto jsme mohli nabídnout například autentický pohled z uzavřené oblasti od redaktora přímo z Litovle. Víme, že naše síla je v lokálním přístupu, díky čemuž dokážeme ukázat život pod rouškou pandemie napříč celou zemí,“ dodal Roman Gallo, ředitel redakcí Deníku.

Měsíční předplatné online zpravodajství Deník.cz si mohou čtenáři pořídit jednoduchým způsobem. Stačí navštívit homepage celostátního nebo lokálního Deníku.cz, kliknout na ikonu Předplatné za 1 Kč nebo na banner s heslem Provedeme vás neklidnou dobou. Aktivace předplatného vyžaduje platební kartu, ze které bude stržena pouze jedna koruna.

Zpravodajský web Deník.cz navštívilo v březnu 5,3 milionů uživatelů a zařadil se tak mezi TOP 5 nejvýznamnějších webů českého internetu, jak vyplývá z posledních dat NetMonitor.cz.