Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

Do vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA přichází Pavlína Wolfová

31.10.2017
Na pozici produktové manažerky přichází do vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA novinářka Pavlína Wolfová. Bude se starat o rozvoj značek Story, Týdeník Květy, National Geographic a všech televizních magazínů. Druhou část časopiseckého portfolia bude mít na starost současná šéfredaktorka časopisu Kondice Lucie Frydecká, která na této pozici i nadále zůstává.

Wolfová s Frydeckou budou mít v gesci budování značek časopisů včetně plánování redakčního obsahu, realizaci speciálů i nové projekty vázající se na danou značku.

Mirka Zlatníková jako ředitelka rozvoje bude mít na starosti nově vzniklé centrum kvalitní žurnalistiky a rozvoj portfolia časopisů.

Pavlína Wolfová vystudovala masová média na Fakultě sociálních věd UK. Během studií pracovala v Lidových novinách a v České televizi. Jako reportérka působila v Instinktu, Proč ne? a v Magazínu Víkend. V Reflexu a v Marie Claire zastávala pozici zástupkyně šéfredaktora. Diváci ji určitě znají z TV Nova, kde moderovala talkshow Áčko a pracovala jako reportérka v publicistickém pořadu Na vlastní oči. Pro ČRo Radiožurnál připravovala po mnoho let rozhovory do pořadů Nad věcí a Děti vám to řeknou. Do VLM přichází z časopisu Týden.

Lucie Frydecká během studia žurnalistiky na UK začala pracovat v reportérském oddělení MF DNES, kde měla na starosti zdravotnictví, školství a sociální témata. Poté se zaměřila na zdraví a medicínu, a to v rámci týdenní přílohy Zdraví stejného deníku. Spolu s Mirkou Zlatníkovou a Patricií Honslovou stála u zrodu Kondice, prvního lifestylového časopisu o zdravém životním stylu u nás. Kondici vede od roku 2011. Připravovala také úspěšné speciály vydavatelství VLM - jako například Jóga, 250 receptů pro gurmány, kteří chtějí zhubnout, nebo Vlasta Anti-age. Nyní bude mít na starosti tituly Glanc, Gurmet, Vlasta, Kreativ, Kondice, Dům a zahrada a Překvapení.