Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

Finance ve VLTAVA LABE MEDIA bude řídit Vít Nantl

1.3.2017
Na pozici finančního ředitele vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA nastupuje od 1. března Vít Nantl, který přichází z mateřské firmy Penta Investments. Zároveň bude i členem představenstva. Nahradí Dominiku Kalinovou, která je v současné době na mateřské dovolené.

„Jsem rád, že na tuto pozici přichází člověk, který už v rámci své práce v Pentě měl příležitost se blíže seznámit s problematikou našeho vydavatelství, ale zároveň odborník se zkušenostmi i z jiných oblastí než je vydavatelská činnost. Bude tak moci uplatnit širší pohled na řízení firmy," uvedl k nástupu nového finančního ředitele Michal Klíma, předseda představenstva a generální ředitel VLTAVA LABE MEDIA.

Vít Nantl pracoval v Penta Investements od roku 2009 jako ředitel odboru analýz. Kromě řízení pražského a bratislavského týmu zodpovídal za nastavení finančního reportingu včetně přípravy rozpočtů a spolupracoval s finančními řediteli firem patřících do investiční skupiny. Před působením v Pentě vedl analytický tým ve společnosti PPF Investments, dále pracoval ve společnostech Tacoma Consulting a Newton. Nantl je absolventem Vysoké školy ekonomické v Praze.

Vít NantlZdroj: Redakce