Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

Informace pro zákazníky portálu www.predplatit.cz

5.3.2019
Vážení předplatitelé, tímto bychom vás chtěli informovat, že vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s. ukončilo ke dni 28. února 2019 spolupráci se společností PrePay s.r.o.

Společnost PrePay s.r.o. je provozovatelem portálu www.predplatit.cz, jehož prostřednictvím jste měli možnost objednat si předplatné námi vydávaných titulů.

Ukončení spolupráce se společnosti PrePay s.r.o. nemá vliv na vámi uhrazené předplatné, kterého jste nabyli prostřednictvím portálu www.predplatit.cz. Veškeré předplacené tituly vám budou i nadále doručovány po celou dobu platnosti vašeho předplatného.

Je v našem zájmu, abychom i nadále řádně plnili podmínky a závazky, které vůči vám jako našim předplatitelům máme. V tuto chvíli proto intenzivně pracujeme na zajištění dodávek předplatného pro všechny klienty a jsme přesvědčeni, že veškeré objednávky od společnosti PrePay s.r.o. budou řádně předány a zařazeny k distribuci i po ukončení oficiální spolupráce.

Věříme, že i tak zachováte našim titulům přízeň a v případě obnovy či navázaní na odběr předplatného využijete k objednávce náš webový portál www.mojepredplatne.cz.