Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

Karlovarský deník dnes vydal speciál Festivalový deník

30.6.2017
Vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA dnes vydalo Festivalový deník, který bude distribuovat svým čtenářům během 52. Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary zdarma.

Festivalový deník čtenáři naleznou ve vybraných restauracích a barech v Karlových Varech a k mání bude i na dalších místech v centru města.

„Speciální vydání Karlovarského deníku vzniklo s cílem posloužit návštěvníkům karlovarského festivalu jako užitečný průvodce městem a zdroj informací, které při návštěvě Karlových Varů města ocení. Deník je doma i v Karlových Varech, a proto naši místní redaktoři mohou nabídnout zasvěcené tipy, kde se dobře najíst a napít, kde posedět s přáteli, nebo kde si protáhnout tělo. Čtenáři se také dozvědí, jaká jsou oblíbená místa Marka Ebena, jaké známé osobnosti z Karlových Varů pochází či jaké české či světové filmy se ve Varech točily," uvedl Roman Gallo, ředitel redakcí Deníku.

Součástí Deníku je i soutěž o luxusní víkendový pobyt v hotelu Savoy v Karlových Varech a další hodnotné ceny, jako vstupenky na koncert Robbieho Williamse, do pražských divadel nebo na letní festivaly.

„Chceme čtenářům a návštěvníkům festivalu ukázat, že „My jsme tu doma" , a tudíž dokážeme poskytnout potřebný informační servis, navíc díky našim tipům a soutěži můžeme učinit jejich pobyt v Karlových Varech příjemnější," doplnila Jana Švecová, ředitelka eventového oddělení.

Koncept Festivalového deníku s podtitulem „My jsme tu doma" bude využit i pro festival Rock for people.

Festivalový DeníkZdroj: Redakce