Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

Nové posily do redakcí Deníku

2.9.2019
Redakce Deníku vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA se od září rozšíří. Řízením pražského Deníku byl pověřen Martin Rumler; novou pozici šéfkomentátora Deníků zastane Martin Komárek. 

Martin Rumler je zkušený novinář, pracoval 11 let ve vydavatelství MAFRA, kde od roku 2007 působil jako vedoucí redaktor zodpovědný za pražské a středočeské regionální přílohy.

„Martin Rumler má kvalitní novinářský základ a navíc má i zkušenost z řízení média zaměřeného na Prahu. Věřím proto, že on je tím správným člověkem, který dovede dál rozvíjet projekt pražského Deníku,“ uvedl Roman Gallo, ředitel redakcí Deníku.

Martin RumlerZdroj: VLTAVA LABE MEDIA
Martin Rumler

Martin KomárekZdroj: VLTAVA LABE MEDIA
Martin Komárek

Další posilou Deníku je Martin Komárek, který se ujme nové pozice šéfkomentátora Deníků. 

Martin Komárek je jedním z nejznámějších komentátorů po listopadu 1989, který se významně podílel na porevoluční přeměně Mladé fronty Dnes, kde pracoval až do roku 2011. Od roku 2013 – 2017 působil jako poslanec Poslanecké sněmovny za hnutí ANO 2011. V posledních letech se věnoval komentátorské činnosti ve spolupráci s tuzemskými médii.

 „Martin Komárek patří mezi nejzkušenější komentátory na české mediální scéně. S Deníkem Martin spolupracuje už déle jak rok -  nejen autorsky, ale v poslední době i jako školitel v našich regionálních redakcích. A to je právě jeden ze základních úkolů, který před Deníkem stojí, výrazně rozvinout komentářové formáty nejen na celostátních stránkách Deníku, ale především v 70 našich okresních Denících a na jejich webech,“ dodává Gallo.