Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

Nový web Deníku Extra

11.6.2021
Do schránek zdarma distribuovaný měsíčník Deník Extra má nový byznysový web. Klientům nabízí kompletní prezentaci titulu včetně zajímavých inzertních možností pro oslovení správné cílové skupiny.

Mediální skupina VLTAVA LABE MEDIA a.s. (dále jen „VLM“) nově nabízí prezentaci svého tištěného titulu Deník Extra na webových stránkách https://extra.vlmedia.cz/. Web je primárně určen obchodním partnerům pro představení titulu jako silného inzertního nosiče, který nabízí mnoho výhod a inzertních možností pro oslovování potenciálních zákazníků a podporu byznysu až na úroveň okresu.

Deník Extra je titul s největším počtem výtisků v ČR. Každý měsíc vychází v počtu více než 2 milionu kusů, které čtenáři naleznou zdarma ve svých schránkách nebo jako přílohu sobotního vydání Deníku či na stovkách samostatných distribučních míst.

Díky největší síti regionálních redaktorů, kterou VLM disponuje, přináší měsíčník svým čtenářům informace o dění z jejich nejbližšího okolí, zajímavá témata z místa jejich bydliště, ale i zábavu a soutěže. To vše v 70 okresních mutacích a zdarma do schránek ve více než 50 % domácností po celé republice.

#PERFEKTNIZASAH   #ZIJEMEVREGIONECH