Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

Nový web vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA Automix.cz informuje i pomáhá

6.1.2017
Vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA na přelomu roku spustilo nový webový projekt Automix.cz. Jedná se o dynamický automobilový server, který uživateli nabízí celou škálu informací z auto moto světa.

Čtenář zde najde aktuální informace, bez kterých se žádný řidič neobejde. Dále testy nejnovějších a nejzajímavějších vozů, zábavná videa a fotografie luxusních vozů. Automix.cz spojuje klasický obsahový web s aktuální nabídkou ojetých vozů k prodeji. I proto se stal jedním z nejkomplexnějších autowebů na českém internetu.

Jedinečnost serveru Automix.cz spočívá v jeho širokém záběru. Věnuje se vozům novým i ojetinám a tématům, která mají dopad na život řidičů v celé republice.

Automix.cz chce být užitečným rádcem, který testuje, srovnává a pomáhá, ale současně i zábavným místem pro všechny nadšence, pro něž jsou auta víc než jen dopravní prostředek," uvedl Petr Bednář, ředitel digitální divize.

VLTAVA LABE MEDIA tak rozšiřuje své online portfolio o segment webů orientovaných primárně na muže, který v nabídce zatím chyběl.

AutomixZdroj: Redakce