Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

Předvolební debata Deníku se uskuteční již ve čtvrtek

23.9.2016
Před letošními krajskými a senátními volbami organizuje Deník vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA velkou předvolební diskusi předsedů hlavních politických stran. Předsedové se sejdou v novém sídle vydavatelství v budově Aviatica v pražských Jinonicích. Přímý přenos diskuse zajistí web Denik.cz a následně o ní bude rozsáhle informovat Deník v tištěné i internetové podobě.

Debata, které se zúčastní Bohuslav Sobotka, Andrej Babiš, Pavel Bělobrádek, Miroslav Kalousek, Petr Gazdík, Petr Fiala a Vojtěch Filip, se uskuteční ve čtvrtek 29. září od 11.30 do 13.00 hodin.

„Politiků se budeme ptát na regionální témata, ale chceme se věnovat i zásadním celostátním problémům, které hýbou společností a nepochybně ovlivní i rozhodování voličů. Jedná se o téma bezpečnosti, vztahu k Evropě a ekonomická témata," doplnil Roman Gallo, ředitel redakcí Deníku.

Deník je nejčtenější zpravodajský titul v deseti krajích ČR. Podle aktuálních výsledků Media Projektu čte Deník nejméně jednou za dva týdny více než 2,3 mil. čtenářů.