Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

Šéfredaktorka Eva Hanáková odchází z VLTAVA LABE MEDIA

4.11.2016
Po třech a půl letech působení v redakci Dotyku odchází jeho šéfredaktorka Eva Hanáková.

Eva Hanáková spolu s Michalem Klímou založila vydavatelství Tablet Media, které začalo vydávat v květnu 2013 týdeník Dotyk, první ryze tabletový týdeník v Česku. Pod jejím vedením získal Dotyk cenu nejlepší tabletová publikace v Evropě, prestižní cenu, kterou uděluje WAN-IFRA - Světová asociace novin a vydavatelů zpravodajství. V ČR byl Dotyk vyhlášen časopisem roku, nejlepší tabletovou aplikací a získal i další ceny. Po akvizici vydavatelství Vltava-Labe-Pressskupinou Pentase stal Dotyk jeho součástí. Od července letošního roku se změnil z tabletového na internetový magazín.

„Za tři a půl roku se Dotyk stal respektovaným médiem, které po profesní stránce odvádí skvělou práci. Z exkluzivního a technologického solitéra, kterým byl na začátku, se Dotyk stal součástí velkého vydavatelského domu. Jeho další rozvoj - to už je mise pro někoho jiného. Já se chci posunout dál. Chci zkusit něco podobně avantgardního a dobrodružného, jako byl Dotyk. A nemusí to být nezbytně mediální projekt," uvedla ke svému odchodu Eva Hanáková, zástupkyně generálního ředitele pro obsahové strategie a šéfredaktorka Dotyku.

„Děkuji Evě za spolupráci. Cením si jejího talentu, profesionality, pracovního nasazení a loajality k projektu, který řídila. Přeji jí mnoho úspěchů v pracovním i osobním životě," řekl Michal Klíma, předseda představenstva a generální ředitel VLTAVA LABE MEDIA.