Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

VLTAVA LABE MEDIA kupuje legendu řádkové inzerce, společnost ANNONCE

12.12.2017
Vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA („VLM“) dnes koupilo společnost ANNONCE, která jako jediná na českém trhu úspěšně kombinuje řádkovou inzerci jak v tištěném vydání, tak na internetu. Tato akvizice by měla výrazně posílit ambice vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA na trhu řádkové inzerce (tzv. classifieds).

„Od nákupu si slibujeme vedle stovek tisíc loajálních uživatelů především know-how 27-mi let úspěšného fungování ANNONCE. Na poli classifieds inzerce ji považujeme za velmi hodnotnou značku,“ říká o transakci Vít Nantl, člen představenstva VLM.

ANNONCE má kolem 400 tisíc reálných uživatelů měsíčně, vydává 4x týdně inzertní noviny a je silná v segmentech práce, auto-moto a reality. Úspěšná je ale i v inzerování domácích mazlíčků a seznamky. Díky zdárné transformaci produktu generuje ANNONCE většinu svých příjmů z online aktivit.

Pro VLM jde o další krok v rozšiřování classifieds segmentů. Řádková inzerce je důležitým prvkem v tištěných regionálních Denících a na internetu je VLM velmi silná v sektoru aut díky webům Cars.cz a Tipcars.cz.

Ředitelkou společnosti zůstává i nadále Lenka Černá. „Jsem velmi ráda, že ANNONCE dostává tak silného partnera. Věřím, že společné synergie a sdílení know-how povedou k úspěšným projektům a VLTAVA LABE MEDIA se stane jedním z nejsilnějších hráčů v oboru classifieds,“ dodává Černá.