Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

Vychází speciální vydání Pražského deníku v nákladu 650 000 kusů

20.5.2016
Ode dneška je do schránek v Praze a jejím nejbližším okolí distribuováno speciální vydání Pražského deníku v rekordním nákladu 650 000 kusů.

Vydavatelství Vltava-Labe-Press se rozhodlo touto cestou Pražanům ukázat změny, které udělalo v Pražském deníku koncem dubna. Speciální Pražský deník je distribuován na území Prahy, Prahy-východ a Prahy-západ zdarma do schránek rezidentů. Distribuce začala dnes a bude ukončena do úterý 24. května.

Speciál má 24 stran. Hlavním tématem je pražská kriminalita, informace o tom, kde je a není v Praze bezpečno. Zároveň přinášíme pražský informační servis, mj. mapu nového parkování v metropoli. Celkově je speciál koncipován jako představení našich novin. Chceme Pražanům ukázat, že Pražský deník je list pro ty, kteří v Praze žijí, pracují nebo studují a bezkonkurenčně nejvíce prostoru je věnováno pražským tématům. Nabízíme užitečné zprávy, poskytujeme praktický servis a informace z kultury a sportu. Navíc podtitul Pražského deníku je Praha – Česko – Svět, protože přinášíme i kompaktní zpravodajství z Česka a ze světa," řekl ke speciálnímu vydání Roman Gallo, ředitel redakcí Deníků. „Potěšil nás i mimořádný zájem inzerentů, který výrazně překonal naše už tak poměrně ambiciózní plány," dodal Gallo.

Ve speciálním vydání Pražského deníku bude vyhlášena soutěž pro čtenáře, která potrvá od 25. května do 18. června. Každý týden se soutěží o zahraniční zájezd v hodnotě 50 000 korun a denně o několik cen v hodnotě 10 000 korun.