Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

Vychází speciály časopisů Kondice Jóga tady a teď a Gurmet Dorty

16.6.2017
Vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA právě vydává další z řady úspěšných speciálů. Prvním z nich je Kondice Jóga tady a teď, který kromě 84 inspirativního čtení nabízí DVD pro domácí cvičení v délce 144 minut a stojí 129 korun. Speciál časopisu Gurmet Dorty se prodává za 79 korun a oba budou k dispozici na stáncích po dobu dvou měsíců.

Speciál Jóga tady a teď je nabitý praktickými informacemi pro lidi, kteří józe propadli, i pro ty, kteří se s ní teprve seznamují. DVD zahrnuje sestavu cviků Pozdrav slunci, dechové techniky, lekce pro začátečníky i pro pokročilé.

„Speciály časopisu Kondice patří mezi nejúspěšnější projekty této značky. Vždycky mizí ze stánků rychlostí blesku. Dalším úspěšným projektem, který se blíží, je akce Slunovrat s Kondicí, což je magické odpoledne, které nabídne cvičení s dětmi, lekce jógy a večer s ohněm, zpěvem a tancem. Event se koná 21. června na Mrázovce,"  uvedla Lucie Frydecká, šéfredaktorka časopisu Kondice.

Speciál je možné také objednat v e-shopu na webu www.kondice.cz/eshop.

Kdo by neměl rád sladké, které je navíc tak pohádkově krásné? "Téměř všichni," říká Johana Grohová, šéfredaktorka časopisu Gurmet.

Proto vzniklo speciální vydání časopisu Gurmet, složené z nejlepších dortových kreací, klasických i méně známých či exotičtějších. Tvorba dortů vyžaduje trpělivost, klidnou ruku a soustředěnost, klíčová je preciznost a péče o každý detail. Redaktorka Gurmetu Terezie Tkáčiková, autorka většiny dortů ve speciálu, ji zvládá bravurně. Vyhýbá se kýči i umělým přísadám a dokáže vytvořit „objekt", jenž nejen nádherně vypadá, ale i chutná. S její pomocí zvládne upéct a nazdobit krásný dort i začátečník.

Prodej speciálů je podpořen redakčně i inzertně nejen v časopisech Kondice a Gurmet, ale i v dalších titulech vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA, dále přednostním vystavením a on-line aktivitami.

Speciál Kondice JógaZdroj: Redakce  Speciál Gurmet DortyZdroj: Redakce