Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

Vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA úspěšně dokončilo třetí sérii Setkání s hejtmany

11.3.2019
Eventové oddělení Deník s vámi úspěšně ukončilo třetí sezónu projektu Setkání s hejtmany. Posláním těchto moderovaných panelových diskusí, které probíhají v regionech České republiky, je představení plánů hejtmanů a vedení krajů na následující období.

Deník s vámiZdroj: VLTAVA LABE MEDIA

Projekt Setkání s hejtmany již třetím rokem umožňuje veřejnosti diskutovat nad nejdůležitějšími tématy s představiteli daného kraje. Diskuse moderované krajskými šéfredaktory Deníku se tradičně dotýkají nejproblematičtějších otázek spojených s dopravou, zaměstnaností, vzděláváním, zdravotnictvím, stárnutím populace či ekologie.

Tento koncept otevřeného dialogu umožňuje řešit nejpalčivější záležitosti v kraji, přímý kontakt s obyvateli kraje a čtenáři Deníku, a zároveň setkávání důležitých hráčů regionálního trhu. Mezi panelisty se proto mimo hejtmanů objevují také další významní hosté, jako jsou rektoři, starostové obcí, ředitelé krajských nemocnic a úřadů práce či zástupci nejvýznamnějších zaměstnavatelů v regionu.

„Již třetím rokem si potvrzujeme úspěšnost projektu Setkání s hejtmanem. Ten se nám osvědčil i v předchozích letech, a právě díky tomu si uvědomujeme, že podobné businessové modely jsou pro naše vydavatelství velkým přínosem, a zároveň je to pro nás cesta, jak ukázat značku Deníku v jiném světle - představit ji čtenáři jako multimediální platformu, která nabízí kvalitní a rychlý informační servis ve všech podobách,“ uvedl Petr Marek, člen představenstva a ředitel divize Deníku.

„Třetí sezóna našich diskusních setkání vyvrcholila především na konci roku 2018 setkáním s pražským primátorem. To jsme zorganizovali 19 dnů po jeho nástupu do funkce, a díky tomu jsme tak dostáli svému mottu: Deník s vámi – my jsem tu doma,“ dodává Jana Švecová, vedoucí eventového oddělení Deník s vámi.

Setkání s hejtmanem zastřešuje eventové oddělení divize Deníku Deník s vámi, které se podílí na nových a stávajících projektech Deníku, a je tak silnou podporou jeho event-marketingových aktivit.