Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

Ženy, které ničí muže. Vychází druhý tištěný speciál týdeníku Dotyk

2.11.2016
Magazín Dotyk z vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA dnes uvádí na trh svůj druhý tištěný speciál. Po příbězích slavných českých značek a jejich zakladatelů z dob první republiky a monarchie přichází týdeník Dotyk s dalším speciálem. Jeho ústředním tématem jsou příběhy žen, které přivedly a přivádějí do záhuby mocné a bohaté muže.

Fenomén osudové ženy je starý jako lidstvo samo. „Femme fatale je žena se srdcem z kamene, které skrývá pod sexy hedvábnými šaty," napsal na počátku 20. století jeden francouzský filmový kritik. Prostě je to žena, která ničí muže. A právě o takových ženách je nový tištěný speciál magazínu Dotyk.


"Prozradíme vám, kdo jsou ženy, které dostávaly a dostávají na kolena mocné muže. Budeme vám vyprávět příběhy osudových žen, kvůli nimž krachovali podnikatelé, padaly vlády, a které přivedly na hůl miliardáře. A mužům zase poradíme, jak odolat femme fatale," uvedla Eva Hanáková, zástupkyně generálního ředitele pro obsahové strategie a šéfredaktorka Dotyku.

Čtenář v magazínu najde profily žen z nedávné historie i ze současnosti. Zorientuje se v typologii žen ničitelek a pro čtenářky je zase připraven test „Máte znaky femme fatale?". Dozví se, proč mezi nejohroženější patří manželství politiků a proč jsou často na vině atraktivní žen. Zjistí, kdo byly femme fatale našich premiérů. A najde typy na nejlepší filmy, které kdy byly o osudových ženách natočeny.

A které ženy vám ve speciálu představíme?
Tak třeba:

Jana Mrencová, lobbistka a falešná mluvčí, která zničila kariéru hejtmana Michala Haška
Lída Baarová, filmová hvězda, které podlehl nacistický ministr propagandy Joseph Goebbels
Jana Nagyová, žena, kvůli níž padla vláda Petra Nečase
Ivana Trumpová, Češka, která dostala Donalda Trumpa
Sára Saudková, ekonomka, jež přebrala know-how fotografa Saudka
Wallis Simpsonová, Američanka, kvůli které abdikoval anglický král Edward VIII.
Erna Gruhnová, prostitutka, která dotáhla k oltáři říšského ministra,
Mata Hari, nejslavnější špionka světa.

Speciál "Ženy, které ničí muže" je k dostání na novinových stáncích a lze jej i objednat formou SMS. Vydání má 116 stran a stojí 49 korun.