Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

Zpravodajský web Deník.cz roste

7.2.2017
Přestože celá kategorie zpravodajských webů meziročně klesla v návštěvnosti o 20 %, zpravodajský web Deník.cz jde proti proudu. Podle lednových výsledků NetMonitoru rostl web Deník.cz v lednu 2017 o 33 % proti stejnému období loňského roku – z 46,2 milionů PV na 61,6 milionů zobrazených stran.

Ani další onlinové projekty nezůstávají pozadu a dosahují vysokých nárůstů. Nejvýrazněji to je vidět na ženském webu Kafe.cz, které meziročně vyrostlo o 458 % na 11,7 milionů PV. Celkově weby VLTAVA LABE MEDIA navštěvují 2,8 miliony reálných uživatelů. Prostřednictvím media zastupitelství AdActive vydavatelství prodává inzerci se zásahem téměř 5 milionů reálných uživatelů českého internetu.


"Ve vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA jsme v loňském roce provedli spoustu větších i menších úprav na online produktech. Stejně tak jsme změnili workflow redakční práce a zavedli nové nástroje pro sledování úspěšnosti našeho obsahu na internetu. Lednové výsledky ukazují, že jsme se vydali správným směrem," uvedl Petr Bednář, ředitel digitální divize.