Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

Časopis Glanc slaví desáté narozeniny

21.9.2016
Narozeninové vydání měsíčníku Glanc, které patří do portfolia vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA, vychází ve čtvrtek 22. září 2016.

Ke svým desátým narozeninám redakce připravila pro své příznivce 200 stran atraktivního čtení: trendy v módě a kosmetice na podzim a v zimě 2016, překvapivě upřímný rozhovor s Darou Rollins, neotřelý s hercem Janem Budařem a rozzářený se zpěvačkou Ewou Farnou. Zabývala se fenoménem úspěšných dětských milionářů, novodobých zvířecích detektivů, hledala ty nejlepší způsoby k seznámení, a dokonce vyslala svého špióna udělat unikátní reportáž z natáčení nových dílů jednoho z nejsledovanějšího českého seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Glanc připravil oslavu svých desátých narozenin pro své inzertní klienty a partnery v den vydání narozeninového čísla v Art restaurantu Mánes, kterého se jako host zúčastní Hana Holišová a další zajímaví hosté.

Měsíčník Glanc dosahuje stabilních výsledků v počtu prodaného nákladu i v inzertních příjmech, čtenost v 1. a 2. Q. 2016 dosáhla 187 400 s 34,7% nárůstem v porovnání s předchozím obdobím a Glanc se tak drží na třetím místě mezi tituly životního stylu pro ženy.