Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

Deník má novou přílohu Deník ŽENY. Vyjde už zítra

26.4.2017
Již zítra vyjde nová příloha Deník ŽENY. Má 32 stran, bude vycházet jednou měsíčně vždy poslední čtvrtek v měsíci a cena vydání Deníku s přílohou zůstává nezměněna.

Nová příloha Deník ŽENY je koncipovaná jako inteligentní měsíčník, zaměřený na perspektivní kategorii žen s vlastním názorem a zájmem o veřejné dění ve věku 35+. Příloha provede čtenářky Deníku nejnovějšími trendy v kosmetice, módě, zdravém životním stylu a chybět nebudou originální recepty. Čtenářky jistě zaujmou rozhovory s úspěšnými a inspirativními Češkami, pomyslnou třešničkou na dortu budou profily zajímavých mužů.

První číslo suplementu přináší rozhovor s Ivetou Toušlovou, která díky Toulavé kameře naučila Čechy opět cestovat po Česku. Módou provede přední česká návrhářka Petra Balvínová a v rubrice Podle muže se objeví herec Patrik Děrgel. Šéfredaktorka nové přílohy Bohumila Čiháková říká: „Když si chci odpočinout a utéct pryč od všedních starostí, koupím si časopis, čokoládu, hodím nohy na stůl a čtu. Milé čtenářky, udělejte alespoň jednou za měsíc totéž. Unikněte do světa opravdové ŽENY."

Grafickou podobu přílohy ztvárnil artdirector Jiří Bušek.

Po loňském relunchi konceptu Deníku se jedná o další novou magazínovou přílohu. Od září 2016 vychází každý první čtvrtek v měsíci suplement Bydlení, plný inspirativního čtení a fotografií zrekonstruovaných či nových domovů. Čtenář zde nalezne i rozhovory, poradnu nebo čtení o zahradách. Součástí pátečního vydání je TV magazín a v sobotu je to Deník Víkend.

Příloha Deník ŽENY Zdroj: Redakce