Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

Deník startuje nový seriál Naši prvňáci

6.9.2017
Spolu se začátkem nového školního roku startuje ojedinělý projekt Deníku, který má ambice stát se stejně oblíbeným a úspěšným, jako jsou například Miminka – pravidelné série fotografií novorozeňat z českých a moravských porodnic. Seriál s názvem Naši prvňáci začíná 6. září, od 13. září pak bude Deník pravidelně každou středu zveřejňovat fotky tabel tříd prvňáčků ze všech škol ve všech českých a moravských okresech.

Na nástup do školy se nezapomíná. Patří k nejvíce emotivním zážitkům v lidském životě, vzpomínat na něj budou žáčci i jejich rodiny. Deník tuto slavnostní chvíli zaznamenává v jedinečném seriálu, který během několika měsíců představí prvňáčky z každé školy v zemi.

„Seriál Naši prvňáci vyjde každou středu mezi 6. zářím a 31. lednem, kdy končí první pololetí. Jediná výjimka bude 27. prosince, kdy jsou zimní prázdniny a my uděláme pauzu,“ uvedl Roman Gallo, ředitel redakcí Deníku.

Každou středu editoři Deníku vytvoří z fotek prvňáků ojedinělé tablo s celkem až osmi třídami na jediné stránce. Děti ve školách, které se do projektu zapojí, dostanou vizitky, na nichž bude datum, kdy vyjdou jejich fotky v regionálním vydání Deníku. Vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA pak navýší náklad konkrétního vydání v okolí škol, kde aktuálně proběhlo focení.