Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

Každý z vás je šéfkuchař – krok za krokem světovou kuchyní

25.9.2017
Vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA vydalo nový speciál časopisu Gurmet Každý z vás je šéfkuchař – krok za krokem světovou kuchyní, který je pokračováním úspěšného loňského speciálu Krok za krokem českou klasikou.

Čtenáři díky srozumitelné formě za pomoci názorných a detailních fotografií hravě zvládnou i náročnější pokrmy jako například svíčkovou Wellington, těstoviny plněné lososovým krémem nebo francouzské makronky. Speciál je sestaven z různých sekcí jako jsou předkrmy, středomořská kuchyně, maso, drůbež, ryby a mořské plody, chuťovky a dezerty, aby si čtenář mohl sestavit celé menu.

"Tento nejnovější speciál časopisu Gurmet pomůže komukoli, tedy i méně zdatným kuchařkám a kuchařům, uvařit v domácích podmínkách desítky jídel z celého světa, ať jde o klasické recepty italské kuchyně, náročnější postupy francouzské ale i exotičtější jídla, která v sobě skrývají méně známé ingredience,” řekla šéfredaktorka Johana Grohová.

Forma krok za krokem je ideální způsob, jak se seznámit i s jídly, které jsme ochutnali na dovolené či v restauraci, ale dosud jsme neměli odvahu je vyzkoušet doma.

Speciál stojí 79 korun a je možné ho koupit na stáncích od 21. září.

Každý z vás je šéfkuchař – krok za krokem světovou kuchyníZdroj: VLTAVA LABE MEDIA