Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

První živý duel obou kandidátů na prezidenta na webu Deník.cz

18.1.2023
Praha, leden 2023 – Zpravodajský web Deník.cz nabídne jako první médium v České republice živou debatu obou kandidátů na prezidenta Andreje Babiše a Petra Pavla. Online duel, který povede reportérka Kateřina Perknerová, se uskuteční ve středu 18. ledna od 11 hod. na webu Deníku. 

Zpravodajský web Deník.cz, který patří do portfolia mediální skupiny VLTAVA LABE MEDIA a. s. (dále jen „VLM“), zakončí tuto středu několikadílný seriál s názvem Prezidentský souboj Deníku, a to živou dvacetiminutovou debatou obou finalistů volby hlavy státu, Andreje Babiše a Petra Pavla.   

„Tato debata ve formátu „jeden na jednoho“ je vyvrcholením seriálu, do nějž se již odpočátku zapojila celá kompletní sestava všech kandidátů. Mohli tak postupně oslovit statisíce čtenářů Deníku a představit jim svoje plány a postoje. I v posledním kole, kde se živě na Deník.cz utká Andrej Babiš s Petrem Pavlem, se pokusíme přinést informace, plány, vize, nikoli výpady, strašení a urážky," říká Roman Gallo, šéfredaktor Deníku.  

Seriál Prezidentský souboj Deníku spustilo VLM na stránkách Deník.cz již začátkem listopadu 2022. Jednotlivé díly byly publikovány každý týden a uskutečnily se ve dvou fázích – v první odpovídali všichni kandidáti na stejné otázky, které byly zpracovány do videosestřihu; ve druhé pak čelili otázkám reportérky Kateřiny Perknerové živě, napřímo.