Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

VLM rozdávala svým předplatitelům ceny v hodnotě 1 milionu korun

2.1.2023
Praha, leden 2023 – Na konci minulého roku proběhl 2. ročník soutěže pro předplatitele titulů z mediální skupiny VLM s názvem „Předplať a vyhraj!“. Více jak 370 výherců soutěže získali hodnotné ceny v celkové výši 1 milionu korun. 

Na konci roku 2022 proběhlo vyhlášení již 2. ročníku soutěže s názvem „Předplať a vyhraj!“, kterou pořádá mediální skupina VLTAVA LABE MEDIA a. s. (dále jen „VLM“) pro své nové i stávající předplatitele. Ti se mohli zapojit do celorepublikového losování a získat ceny v celkové hodnotě 1 milionu korun.

Celkem byo vyhlášeno 376 výherců ze všech koutů České republiky, mezi které byly rozděleny hodnotné ceny v podobě kuchyňských spotřebičů, relaxačních pobytů, smart televizí či finanční hotovosti ve výši až 100 000 Kč.

„Tato soutěž nám dělá opravdu radost. Máme díky ní totiž možnost potěšit naše čtenáře-předplatitele a poděkovat jim tak za loajalitu a přízeň, kterou nám prostřednictvím našich titulů projevují. Zároveň se tím také snažíme ukázat, že být našim předplatitelem má své výhody – a to ať už je člověk předplatitelem stávajícím nebo novým, u nás ve VLM v tom neděláme rozdíly a vážíme si všech našich pravidelných čtenářů stejně,“ uvedla k akci Lenka Mieresová, ředitelka pro předplatné a zákaznickou péči VLM.

Soutěž se uskutečnila v termínu od 1. října do 14. prosince 2022. Losování a předávání cen proběhlo v druhé polovině prosince.

Přehled všech výherců je k dispozici na adrese: https://www.predplatavyhraj.cz/

tiskova zpravatiskova zpravaZdroj: redakce