Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

VLTAVA LABE MEDIA spustila nový web iGlanc.cz

1.5.2023
Praha, květen 2023 – Oblíbený lifestylový časopis pro ženy Glanc má nový web iGlanc.cz. Ten se stejně jako jeho tištěná podoba věnuje tématům zaměřeným na krásu, módu, celebrity, zdraví, bydlení, cestování a vztahy. Nabídne také unikátní videa a podcasty. Šéfredaktorkou webu je Jana Marečková. 

Mediální skupina VLTAVA LABE MEDIA (dále jen „VLM“) rozšířila své portfolio online titulů a v polovině dubna spoustila nový web iGlanc.cz, webovou podobu oblíbeného tištěného lifestylového časopisu pro ženy Glanc.   

Stejně jako v tištěné podobě nabízí iGlanc.cz čtenářům aktuální informace ze světa módy a krásy, zajímavosti a trendy z oblasti cestování, bydlení a gastronomie. Nechybí ani novinky ze světa celebrit, unikátní videa a připravují se také tematické podcasty.   

Obsah na web tvoří stávající redakce časopisu Glanc pod vedením šéfredaktorky Jany Marečkové. Nově tým doplnily Tereza Janatová, webeditorka a redaktorka Kristýna Ulrcihová, které za iGlanc.cz aktuálně zodpovídají.  

„Díky webu se konečně otevřou nové možnosti nejen pro redakci časopisu, co se týče aktuálnosti obsahu, ale i pro inzertní oddělení a nové marketingové aktivity. Web umožní rychlejší a aktivnější oslovení čtenářů i klientů. Díky iGlanc.cz získá i časopis Gurmet svůj prostor v jedné ze stálých rubrik," říká ke spuštění webu Jana Marečková, šéfredaktorka titulů Glanc a iGlanc.cz.  

Portál iGlanc.cz cílí na ženy ve věku 25-55 let s vyšším vzděláním, s vyšším přijmem, které sledují aktuální trendy ze světa beauty a fashion. Zajímají se také o novinky a trendy v bydlení, cestování a gastronomii a kladou velký důraz na seberozvoj a péči o své zdraví. Web nabízí klientům možnost podpory svých produktů a novinek formou native formátů, fotogalerií či videoreportáží. Možností je také využití crossmediálního balíčku na více mediatypech v rámci portfolia mediální skupiny VLM.  

Spuštění nového lifestyle webu je podpořeno rozsáhlou marketingovou kampaní v hodnotě téměř 8 mil. korun, a to na webech, v rádiích, printu i v rámci eventů.   

Oficiální křest nového webu se uskutečnil 1. května 2023 při příležitosti konání akce Prima LoveDay v Havlíčkových sadech. Kmotrou iGlanc.cz byla tvář titulní strany aktuálního vydání Glanc Natálie Jirásková a Lucie Königová, autoka knižních bestsellerů a seberozvojových programů. Více o akci na: https://www.iglanc.cz/akce/dermacol-love-day-casopis-glanc/.

Zdroj: redakce

Zdroj: redakce