Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

Změna ve vedení centrálního obchodu VLM

27.4.2023
Praha, duben 2023 – Od května dochází ke změně vedení centrálního a agenturního obchodu skupiny VLTAVA LABE MEDIA. Z pozice ředitelky jej povede Jitka Beranová, nová posila týmu. Stávající ředitelka Zuzana Tylčerová nastupuje na nově zřízenou pozici ředitelky pro vztahy s klíčovými klienty. 

V mediální skupině VLTAVA LABE MEDIA a.s. (dále jen „VLM“) dochází ke změně vedení centrálního a agenturního obchodu. Od 1. května 2023 je jeho řízením pověřena nová posila skupiny Jitka Beranová. Dosavadní ředitelka Zuzana Tylčerová bude zastávat nově zřízenou pozici ředitelky pro vztahy s klíčovými klienty, v rámci níž se bude také věnovat  crossmediálním obchodním projektům.   

Jitka Beranová do VLM přichází z vydavatelství Burda International, kde působila jako Head Of Online Sales. V předchozích letech pracovala v mediálních domech Czech News Center a Economia, kde v obou případech řídila obchodní týmy.   

„VLM se daří v posledních letech výrazně posilovat svoji pozici v online prostředí. Naše strategie je multimediální a počítá s dalším dvouciferným růstem onlinu i v následujících letech. V další fázi rozvoje skupiny se proto chceme zaměřit na naši obchodní nabídku a uspokojit tak zvyšující se poptávku našich klientů po multimediálních projektech. Jitka Beranová je zkušeným leadrem se silnou online kompetencí, což v kombinaci s naší dominantní printovou pozicí skýtá velkou příležitost pro zkvalitnění povědomí o značce VLM na trhu. Současně se chceme zaměřit na další rozvoj vztahů s klienty, kdy naší ambicí je být klientům nepostradatelným partnerem, na kterého se mohou vždy spolehnout a bez kterého se jejich kampaně neobejdou. Na rozvoj vztahů s klíčovými klienty se proto zaměří Zuzana Tylčerová. Změna v přístupu charakterizuje vývoj, kterým si skupina VLM aktuálně prochází a věříme, že bude klienty vnímána pozitivně,“ uvedl Vít Nantl, generální ředitel a předseda představenstva VLM.   

Vedení jednotlivých obchodních oddělení, která nově spadají pod Jitku Beranovou, zůstává beze změny. Printový obchod i nadále řídí Blahoslav Fořt, digitální obchod vede Štefan Novosad. Neměnná zůstavá také úzká spolupráce s ředitelem regionálního obchodu VLM Františkem Olbertem.

Jitka BeranovaJitka BeranovaZdroj: redakce