Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

Minidebaty Deníku se třemi hlavními kandidáty na premiéra, každý týden online

24.8.2021
Každou středu se leadři tří nejsilnějších kandidujících uskupení utkají v živé předvolební minidebatě přenášené online na zpravodajském webu Deník.cz a na jeho facebookových profilech.

Před probíhajícími volbami do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky uskuteční zpravodajský titul Deník z portfolia mediální skupiny VLTAVA LABE MEDIA a.s. sérii sedmi unikátních předvolebních online debat se třemi nejsilnějšími kandidáty na pozici příštího premiéra – s Andrejem Babišem (ANO), Ivanem Bartošem (Piráti a STAN) a Petrem Fialou (SPOLU). Debaty jsou přenášeny živě prostřednictvím zpravodajského webu Deník.cz a facebookových profilů všech 70 Deníků.

Unikátnost debat spočívá ve zcela ojedinělém formátu přenosu, který probíhá netradičně mimo studio, kdy se všichni účastníci připojí online na dálku, a to z jakéhokoliv místa, ve kterém se zrovna nacházejí. Debatu moderuje redaktorka a komentátorka Deníku Kateřina Perknerová.

„I kvůli covidu jsme se všichni naučili více komunikovat na dálku. Řekli jsme si, že toho využijeme, a proto naše debaty proběhnou jinak. Každý z účastníků sedí v jiné části země, tam, kde právě je. Bez potřeby přenosových vozů a složité TV techniky,“ říká šéfredaktor Deníku Roman Gallo a dodává: „Bude to rychlé, nové a vždy věnované jen jednomu tématu.“

Každý týden mají zástupci tří nejsilnějších uskupení možnost během patnácti minut diskutovat na jiné tematické okruhy. Ty se opírají o výsledky dotazníku s názvem Volby 2021, který Deník uskutečnil během letošního května a do nějž se zapojilo přes 13 tisíc čtenářů.

Výstupy z debaty jsou v podobě videosestřihu k dispozici na webu Deník.cz a sociálních sítích 70 mutací Deníku, včetně redakčního výstupu ve čtvrtečním vydání všech 70 okresních Denících. Další přenos debaty se uskuteční ve středu 25. srpna od 10 hodin na webu www.denik.cz.

Ukázka z prvního přenosu na: https://www.denik.cz/o-deniku/debata-deniku-babis-bartos-fiala-migranti.html

Minidebata DeníkuMinidebata DeníkuZdroj: VLTAVA LABE MEDIA

#IZAHRANICEREGIONU #DOSTANEMEVASKLIDEM