Informujeme. Pomáháme. Bavíme.
Od novin přes časopisy až po web. Objektivně, kultivovaně, s tradicí.

VLTAVA LABE MEDIA vydává novou přílohu Deníku o zdraví

19.6.2018
Lifestylová redakce Deníku, která patří pod vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA (VLM), rozšiřuje nabídku pravidelných magazínových příloh Deník Bydlení a Deník Ženy. Nově zavádí magazín Deník Zdraví.

První vydání nového lifestylového magazínu Deník Zdraví vyšlo ve čtvrtek 14. června. Nový magazín tak doplnil současnou nabídku magazínů VLM vycházejících každý čtvrtek jako pravidelná příloha Deníku – Deník Bydlení a Deník Ženy. Deník Zdraví naleznou čtenáři jako přílohu Deníku vždy každý druhý čtvrtek v měsíci.

Obsah magazínu Deník Zdraví se bude pravidelně věnovat jednomu hlavnímu tématu, které se prolne i do dalších rubrik. Mimo to budou další části obsahu zaměřeny na stravování, aktivní pohyb nebo odpočinek, cílených na širší skupinu čtenářů starších 55 let. 

„Jedná se o zajímavý produkt, který má dle našeho vyhodnocení velmi silný potenciál, a to jak pro zvýšení zájmu o Deník u čtenářů, tak i u našich obchodních partnerů. Naším hlavním cílem není přinášet čtenářům pravidelné rady na bází domácího lékařství, nýbrž proniknout s nimi do hloubky zdraví člověka jako takového, a ponechat si přitom zdravý nadhled. Magazín Zdraví navíc perfektně doplňuje sestavu našich magazínových příloh a plní tak naši vizi o pokrytí každého čtvrtečního vydání Deníku specifickou přílohou,“ komentuje nový magazín Roman Gallo, ředitel redakcí Deníku.

Šéfredaktorkou magazínu je Bohumila Čiháková. Magazín Zdraví se ve svém prvním vydání zabývá tematikou Srdce. Další číslo vychází v září.